2010. augusztus 2., hétfő

A modoros stand-up komédiás

Jó estét kívánok, szevasztok, Puskás Ödön Csaba, azaz Pöcs vagyok. Tényleg így hívnak, ilyen hülye nevet nem talál ki csak úgy az ember, mert fiktív névnek elég gyenge lenne, és nem is lenne olyan vicces. Viszont így, hogy tényleg ez a nevem... hát így sem vicces, nekem elhihetitek.
[hahaha]
Ha a szüleim egyszerűen Ödönnek kereszteltek volna, akár még Puskás Öcsi is lehetett volna a becenevem, így azonban nem Öcsinek becéztek az általános iskolában, hanem Pöcsinek.
[hahaha]
Köszönhetem mindezt annak a rajztanárnőmnek, aki kitalálta, hogy a beadott rajzlapcsomagra mindenki írja rá a monogramját, és ezzel a figyelem középpontjába állított.
[hahaha]
Azt mondták az osztálytársaim, hogy sejtik mi volt a jelem az óvodában.
De rosszul sejtették, mert répa volt.
[hahaha]
Nem hagyhatom ki - már csak bosszúból is -, hogy el ne áruljam a rajztanárnőm nevét: Pintérné Inez Nádor Anasztáz. Elmondom még egyszer, mert hosszú név: Pintérné Inez Nádor Anasztáz.
[hahaha]
Igen, ott a hátsó sorban egy hölgynek már leesett: P*na!
[hahaha]
Na jó, ezt tényleg csak kitaláltam. Valójában Pásztorné Uszkve Nibelung Cecil Ivettnek hívták. Erre hagyok egy kis hatásszünetet.
[hahaha]
Na jó, igazából nem is így hívták. Már nem emlékszem a pontos nevére, csak arra, hogy Kriszta néni.
Szóval Puskás Ödön Csaba vagyok, keressetek majd rám nyugodtan az interneten, mondjuk a YouTube-on, van már fenn pár videóm, már nagyon sokan megnézték, főleg akiket erre külön megkértem, vagy azok az ismerőseim, akiknél jártam, és direkt a videómra állítottam a böngészőjük kezdőlapját. Amivel csak az a gond, hogy túl könnyen vissza lehet állítani, de nem baj, mert ha újra megyek majd hozzájuk, megint átállítom, és egy idő után csak megunják, hogy mindig pofátlanul visszaállítgassák.
[hahaha]
Egyébként vidékről jöttem, a falunkban mindenki iszik mint a gödény. Illetve nem egészen úgy, mert a gödény nem iszik alkoholt.
[hahaha]
Úgyhogy mi a köcsög antialkoholista gödényt ki is néznénk magunk közül. Vagy kitenyésztenénk a hibrid gödényt, ami vízzel és alkohollal is képes működni. De főleg alkohollal.
Apropó, látott már valaki gödényt? Itt most nem lesz poén, csak még én sem láttam, aztán gondoltam hátha valaki.
[hahaha]
Na és ki az aki maszturbált már? Senki?
Nem ma, hanem úgy egyáltalán. Senki?
Gyanús... lehet hogy gödényt is láttatok már, csak nem mertek jelentkezni.
[hahaha]
Hát, az elmúlt hetekben csak ennyi poént sikerült összekaparnom és ilyen rögtönzöttnek tűnő előadássá gyúrnom (ég is a pofám rendesen)...
[hahaha]
...úgyhogy lassan búcsúzom.
Azért elmondom, hogy nagyon hálás közönség vagytok - vagy nagyon betéptetek előadás előtt, azért vagyok ilyen vidám hangulatban. Na, egy próba, hogy most az én poénjaim ütnek ennyire, vagy tényleg mindenen röhögtök...
Vágok egy nagyon gyenge grimaszt... Na?
[hahahahahaha]
Sejtettem... Most azért kicsit elvettétek az önbizalmam...
[hahaha]
Á nem ám.
Köszönöm szépen a figyelmet, Puskás Ödön Csabát láttátok-hallottátok, azaz engem, következik Hamm Mátyás, fogadjátok majd őt is nagy-nagy szeretettel, de előtte még reklám, ne menjetek messzire! Vagy ha messzire mentek, akkor siessetek vissza, a távirányítót pedig semmiképp se nyomkodjátok. Ez persze csak a tévénézőkre vonatkozik, nem itt rátok a nézőtéren, ti felőlem nyomkodhatjátok, ha elhoztátok magatokkal.
[hahaha]
Na szevasztok, köszönöm köszönöm!
[taps]

3 megjegyzés:

  1. Ez modoros? Simán jó volt :D Gyenge poénokkal bevezetés, gödényes csúcspont és zárás. Hibátlan! :)

    VálaszTörlés
  2. vastag barna???? XD

    VálaszTörlés
  3. Nagyon Jóóóóóóóóóóóóó!!!!!! Megnevettettél! Köszi! :) :) :)

    VálaszTörlés