2009. november 1., vasárnap

A kocka el van vetve

Kedves blogom, az elmúlt napokban ismét elhanyagoltalak. Egyrészt én is az eltűnt időn elmélkedtem Combray festői környékének és Proust sütemény-idézte emlékeinek hatása alatt, másrészt a filmes kvízembe is tettem néhány újabb filmcímet, harmadrészt pedig ciklikusan előtörő társasjáték-kitalálási lázam is a szokottnál hevesebben égette lelkem, és nekiláttam egy új, Rizikó alapú, ám kellőképp elbonyolított stratégiai társasjáték megalkotásának, melynek - belátom, nem túl fantáziadús, de tán nem is annyira csapnivaló - A kocka el van vetve nevet adtam (kattints bátran a képre, kedves olvasóm, és gyönyörködj a játékpálya finom textúrájában). Egy ismeretlen olvasóm egyébként épp a minap érdeklődött, hogy mikor publikálom a társasjáték-szabályokat; nos, hamarosan.
Ha már a kifogásoknál tartok, ne feledjem: a Számológépes Blogomba is írtam néhány újabb posztot - tudtátok, hogy létezik Fila számológépes óra? Bizony létezik ám. Hát az ujjazósat már mutattam? És ezeket?

2 megjegyzés:

  1. Az ismeretlen olvasód én lennék :) imádok házilag társasokat készíteni, azokról a játékokról amiket elkészítettem. Saját képekkel! http://www.boardgamegeek.com/geeklist/47752
    (bocsánat hogy angol, csak angol honlapon angolul stílik írni)
    És a Rizió-szerűséget is várom!

    VálaszTörlés
  2. Kedves Geli!
    Az oldaladról hiányzik a tartalom.

    VálaszTörlés